Süt ve süt kremasını bir tencerede karıştırıp ısıtın. Ocaktan alıp safranı ekleyin ve karıştırın.
Yumurta sarılarını bir kapta tozşekerle köpük köpük oluncaya kadar çırpın.
Mısır nişastasını 2 küçük çay bardağı sütte eritin. Yumurta sarıları ile birlikte safranlı süte azar azar ilave edin. Kısık ateşte muhallebi kıvamında pişirin.
Çikolatayı iri iri doğrayın. Bir kaseye alıp benmari usulü eritin. Merengleri bir tabağa ufalayıp 1 kaşık kadarını ayırın.
Safranlı pudingin yarısını kuplara paylaştırın. Üzerine çikolatanın yarısını gezdirin. Ufalanmış merengi serpiştirin. Kalan pudingi ekleyip kalan çikolatayı üzerine gezdirin. Kestane şekerleriyle süsleyip ayırdığınız merengi serpin. Buzdolabında 30 dakika bekletip servis yapın.