Sütlü Buğday Çorbası
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sütlü Buğday Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Sütlü Buğday Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yarma buğdayı bir tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip 20 dakika kadar haşlayın. Sütü ve tuzu ilave edip 10 dakika daha kaynatın.
  1. Tereyağını küçük bir sos tavasında eritin ve sumağı ekleyip hafif kavurun. Çorbayı servis kaselerine paylaştırdıktan sonra üzerlerine sumaklı tereyağını gezdirip servis yapın. Afiyet olsun.
  2. Dilerseniz, klasik buğday çorbası tarifine de göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Bakliyat Tarifleri Diyet Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Çorba Tarifleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası