Midye Çorbası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Midye Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Midye Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Suyu tencereye doldurup kaynatın. Midyeleri yıkayıp süzün ve kaynamakta olan suya ilave edin. Margarini oda ısısında yumuşatın. Maydanozu temizleyip kıyın.
  2. Un, margarin ve süt kremasını ayrı bir kapta iyice çırpıp bulamaç haline getirin.
  3. Tencereye unlu karışımı ekleyip tuz ve karabiber serpin. 25 dakika daha kaynatıp limon suyunu ekleyin. Kıyılmış maydanozla süsleyip sıcak olarak servis yapın.

Yemeklerin yanında sunabileceğiniz midye tava tarifini de notlarınız arasına ekleyin.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Çorba Tarifleri Etli Çorba Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası