Mantılı Çorba
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantılı Çorba Tarifi İçin

Malzemeler

Mantılı Çorba

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İftar mönüsü için pratik, sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak artık çok kolay. Küp soğanları zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Salçayı ekleyip 1-2 dakika kavurmaya devam edin. Sıcak suyu ilave ederek kaynamaya bırakın. Kaynayan suya tuz ilave edip mantıları atın.

Unu küçük bir kasede su ile incelterek çorbaya ekleyin. Mantılar yumuşamaya başlayınca mısır ve bezelyeyi ekleyip pişirin. Nane, pul biber ve tuz ekleyip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Çorba Tarifleri Yöresel Tarifler Mantı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kremalı Midye Çorbası
Terbiyeli Mantar Çorbası
Kremalı Mercimek Çorbası
Portakallı Havuç Çorbası
Limon Çorbası
Herle Çorbası