Hünkâr Tarhana Çorbası
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hünkâr Tarhana Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Hünkâr Tarhana Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yoğurda 1 bayat ekmek içini ilave edip blenderden geçirin. Karışımı 8 saat bekletin.
  2. Yoğurtlu malzemeyi tencereye alın. Tuz serpin. Et suyunu yavaş yavaş ekleyip karıştırarak pişirin. 
  3. İki dilim bayat ekmeği küp şeklinde doğrayın. Tereyağını tavada kızdırıp ekmekleri kızartın.
  4. Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp kırmızı tozbiber serpin. Kızarmış ekmek eşliğinde servis yapın.

    Afiyet olsun.

    Dilerseniz, sade tarhana çorbası tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çorba Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Diyet Yemekleri Yoğurtlu Çorba Tarifleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba
Begova çorbası
Erişteli Ayran Çorbası