Balkabaklı Kestane Çorbası
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Besleyici mi besleyici bir kış çorbası tarifi ile karşınızdayız. Kestane ve bal kabağı ile hazırlanan nefis çorba tarifini çok seveceksiniz. Yapımında tavuk eti, kabak çekirdeği ve havuç kullanılan balkabaklı kestane çorbası, bağışıklığı güçlendirir. Haftada bir kez tüketilmesi önerilir.

Alternatif olarak bal kabağı çorbası ve dovga çorbası tarifine de göz atın.

Balkabaklı Kestane Çorbası Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Balkabaklı Kestane Çorbası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Suyu derin bir tencereye alın. Soğan, balkabağı, kestane ve havucu tencereye ekleyin.
  2. Tavuk göğüs etini de bütün olarak tencereye alın ve kalan malzemeyi de ilave ederek, yaklaşık 1 saat pişirin.
  3. Pişen tavuk etini tencereden alın ve bir kenarda ılınması için bekletin. Ilık hale gelince tavuk etini didikleyin.
  4. Tencerede kalan malzemeyi blender’dan geçirin.
  5. Çekirdek içlerini yapışmaz yüzeyli bir tavada kavurun.
  6. Çorbayı servis kaselerine paylaştırdıktan sonra, üzerine didiklenmiş tavuk eti ve kabak çekirdeği serpiştirin ve sıcak servis edin.

Tarif Kategorileri

Sebzeli Çorbalar MasterChef Tarifleri Çorba Tarifleri Öğle Yemeği Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Kartoffelsuppe
Tuzlama Çorbası
Mehir çorbası
Ayak paça çorbası
Madımak çorbası
Gülüklü çorba