Yeni Konseptiyle Imperia Ristorante
İmperia Pizza, Türkiye’nin ilk “ekşimaya pizza” dükkanı olarak, 7 yıldır müşterilerine hizmet verdiği noktada, baştan aşağı bir renovasyondan geçerek, modern bir restorana dönüşüyor.

İmperia Ristorante, Etiler Armutlu’da yeni markaların yer aldığı bölgede, karşınıza renkli bir ambians olarak çıkıyor. Mekanda, 20 kişilik yemekli oturma düzenine ek olarak kahve içme alanı, bar ve bistro alanı bulunuyor. İmperia, inovatif lezzetleri ve canlı tasarımıyla, işletmeci şef Yigal Biçaço’nun uzun süre yaşadığı New York’tan bir dükkanı andırıyor. Yigal Biçaco’nun da belirttiği gibi “Bu yenilik aslen İmperia’nın zaman içerisinde geçirdiği lezzet evrimini, samimi ve sıcak bir ortamda sunma gerekliliği ile birleşmesini temsil ediyor”.

12 yıldır bu sektörde olan Yigal Biçaço, profesyonel mutfak eğitimine zaman içerisinde ekşimaya ekmek yapımını da katarak, müşterilerine sadece yerinde bulabilecekleri lezzetler hedefliyor. Yigal Biçaço, dükkanın boyutunun da iş yemekleri, davet ve organizasyonlar için mükemmel bir alternatif olduğunun da altını çiziyor.

İmperia Ristorante; ekşimayalı incecik hamuru ve şaşırtıcı kombinasyonları ile İtalyan mutfağının vazgeçilmezi olan pizzalara ek olarak, menüde yer verdiği makarna çeşitlerini de tavsiye ediyor.

Mevsimsel mahsulleri de düşündüğünüzde, mekan sezonuna göre “sürpriz” lezzetlere hatta konularında uzman şeflerin davet edileceği “hususi yemek” günlerine hazırlanıyor.

Haber Kategorileri

Mekan Rehberleri

Lezzetli Haberler

Muz Nasıl Seçilir: Muz Alırken Bilmeniz Gereken 6 İpucu
24 Kasım 2024 Masterchef'e Veda Eden İsim Belli Oldu!
Uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün uyulması gereken 7 öneri
İstanbul'un Şömineli Mekanları: İçinizi Isıtacak 12 Mekan
Fransa'nın Sokak Lezzetleri: Fransız Usulü 10 Sokak Lezzeti
Karbonat Cilt İçin Güvenli Mi?