Meslek hayatına 1998 yılında Ankara'da başlayan Şef Yılmaz Öztürk, Türkiye'nin bilinen mutfaklarında çalıştı. 2004 yılında Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesi'nde eğitmenlik yapan Yılmaz Öztürk, birçok restorana danışmanlık hizmeti verdi. 2012 yılında Alaçatı'da şef ve işletmeci olarak L'Escargot Restaurant'ı kurdu. İşte, Şef Yılmaz Öztürk'ten nefis tarifler:
Mevsim güzeli palamut ile hazırlayabileceğiniz çok lezzetli bir tarif..
Yeşil mercimek ve levreğin en güzel uyumunu anlatan nefis bir tarif..
Klasik mücverden sıkılanlar için farklı bir alternatif.
Bulgur ve et tartar ile hazırlanan nefis etli kısırın tadına doyamayacaksınız.
Karadut şerbeti ve baklava kıtırı ile zenginleştirilen acı çikolata tarifi.
Yazar:
Şef Yılmaz Öztürk
Şunlara da göz atın;