ŞEF MİTHAT YALÇINKAYA
1991 yılında Bodrum’da bir balık restoranında başlayan ve hala ilk günkü aşkla 30 yıldır mutfakta olan bir şefle; Mithat Yalçınkaya ile birlikteyiz. 2008 yılında Dünya Aşçılar Olimpiyatları’nda 3. olan ve sevilen yemek programlarına imza atan Şef Mithat Yalçınkaya’nın enfes lezzetleri ile buluşmaya hazır mısınız?
Bonfile ve haşlanmış sebzeler ile hazırlayabileceğiniz nefis bir et yemeği. Patates, ıspanak sote ve levrek fileto ile hazırlanmış, tadı damağınızda kalacak bir tarif. Ortası çilek ve pastacı kreması ile tatlandırılmış nefis mi nefis ballı makaron tarifi.. Yüksek proteinli hindi göğüs etini, risotto eşliğinde sunabilirsiniz. İskandinav ülkelerinden mutfağınıza uzanan ve somonla hazırlanan nefis bir meze tarifi.. Şunlara da göz atın;