Masterchef Battal Kaan Özdemir Kimdir?
Masterchef Türkiye'nin ana kadrosuna girmeyi başaran 18. isim, Battal Kaan Özdemir oldu. Peki, Masterchef Kaan Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Battal Kaan Özdemir'in merak edilen biyografisi:

Masterchef Türkiye'nin ana kadro seçmelerinin bitmesine son birkaç gün kala, kadroya girmeyi başaran 18. yarışmacı Battal Kaan Özdemir oldu. İşte, Kaan Özdemir hakkında merak edilenler:

Masterchef Kaan Özdemir Kimdir?

Aslen İstanbullu olan Battan Kaan, yarışmaya Antalya'dan katılıyor. 36 yaşındaki Kaan'ın mutfak serüveni, aslında 20 yıl önce başlamış. Mutfağa girdikten sonra farklı ülkelerde çalışarak deneyim kazanan Battal Kaan, Gürcistan'da bir restoran açmış ancak restoran iflas etmiş. Uzun yıllar boyu mutfaklarda çalışan Kaan, bu deneyimlerini Masterchef'e taşımayı hedefliyor. 

Kaan Özdemir'in Masterchef Yolculuğu

İlk turu başarıyla tamamlayan Kaan, ikinci turda Nejat ve Sezer ile karşı karşıya geldi. Ratatouille düellosunu kazanan Kaan, ana kadro seçmelerine girmeye hak kazandı. İlk turda yarışmacılardan tarte tatin hazırlamaları istendi. İlk turun sonunda başarılı olan yarışmacılardan, hindi eti kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. Kaan Özdemir, rakiplerini geride bırakarak ana kadroya girmeyi başaran 18. yarışmacı oldu. 

Şunlara da göz atın;

  1. Masterchef Emre Ün kimdir?
  2. Masterchef Beyza Aydın kimdir?
  3. Masterchef Muratcan Sural kimdir?
  4. Masterchef Çağlar Azır kimdir?
  5. Masterchef Hakan Dündar kimdir?

Haber Kategorileri

MasterChef Yarışmacıları

Lezzetli Haberler

Elma Nasıl Saklanır: 2 Farklı Yöntem
Tavuk Ayağı Yenir Mi?
Meşe Palamudu Kahvesi Nasıl Yapılır?
15 Ekim 2024 Masterchef: Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?
Neden Margarin Kullanmaktan Kaçınmalıyız?
Ruşeym Nedir, Nasıl Kullanılır?