Her gün 'bugün ne pişirsem' diye soranlar ve klasik tariflerden sıkılanlar için birbirinden farklı tarifleri derledik. Çorbadan ana yemeğe, atıştırmalıktan tatlıya 7 farklı lezzeti sizlerin beğenisine sunuyoruz. Mutfağında harikalar yaratmak ve yeni tatlar denemek isteyenler için, 7 farklı tarif:
Domates çorbası, mutfaklarda en çok denenen tariflerden biridir. Ancak acı severler için domates çorbasını kırmızı biber ile zenginleştirdik. Kırmızı biberli domates çorbasını, kızarmış ekmek dilimleri ile servis edebilirsiniz. Portakal, fındık, nane ve sarımsak ile tatlandırılan pancar, vejetaryen menülerine uygun olarak sunulmuştur. Pancarla farklı bir yemek hazırlamak isteyenler için, bu tarifimizi defterinize kaydedebilirsiniz. Daha fazlasına pancarlı tarifler sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Kemik sağlığını koruyan ve kötü kolesterolün düşmesine yardımcı olan pırasayı, mençi yapımında kullandık. Havuç, ceviz ve kuru üzüm ile zenginleştirilen pırasalı mençiyi, yoğurt ile birlikte servis edebilirsiniz. Haşlanmış kırlangıç balığı ile hazırlanan bu köfte, mayonez, soğan ve galeta unu ile karıştırılır. Hazırlanan harca yuvarlak bir şekil verilir. Daha sonra kızgın yağda kızartılır ve servis edilir. Uzakdoğu ülkelerinde çok sevilen nigiri sushi, bir sushi çeşididir. Tabanında sushi pilavı kullanılan nigiri, somon, karides veya levrekten yapılır. Ilık keçi peyniri, ceviz, biberiye ve çam balı ile hazırlanan incirler, atıştırmalık olarak sunulur. Ortalama 30-35 dakikada hazırlanır. Fransız mutfağına özgü bir tatlı olan gateau st honore, pataşu hamuru, chiboust krema ve karamel sos ile hazırlanır. 19. yüzyıldan beri Fransa'nın en sevilen tatlıları arasındadır. Şunlara da göz atın;