İster ana yemek olarak isterseniz ara sıcak olarak tüketebileceğiniz mantarın sağlık açısından mucizeler yarattığını biliyor musunuz? Yapımı kolay ve bulunduğu her sofraya şıklık katan mantarlı tariflerimiz için sizi mutfağa davet ediyoruz.
MANTARIN FAYDALARI
Kanseri önler, D vitamini ihtiyacını karşılar.
Diyabet riskini azaltır
Lif, potasyum ve C vitamini içerdiği için kalp hastalıklarını engeller.
İçinde bulunan potasyum ve sodyum nedeniyle tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur.
Düşük kalorili ve besleyici olduğu için diyet listelerinin vazgeçilmezidir.
Tarifler, Yapım ve Styling: HÜLYA ÇAKIR Yapım Asistanı: FEHİRE MISIRLI Fotoğraflar: SEZER ALÇINKAYA Servis Tabakları ve Aksesuarlar: LEZZET MUTFAKSTUDIO