En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13902 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1227 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2275 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4921 Tarif
Salata ve Meze
1227 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8550 Tarif
Yöresel
1967 Tarif
Popüler Tarifler
Milföy Hamuru
Taze Fasulye Yemeği
Anasayfa
Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Sumak Şerbeti
Sumak Şerbeti
15 Mayıs 2021
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Şehrazat Tatlısı
Air fryer'da pişi
Elmalı cevizli milföy
Rus Çöreği
Castagnole
Trabzon çikolatası
Michelin Rehberi 2025 Seçkisi: Geri Sayım Başladı!
Keten Tohumunun Bilmeniz Gereken 7 Yan Etkisi
Labada Otu Nedir, Nasıl Kullanılır?
Nar Kabuğu Çayının Faydaları Nelerdir?
Taste Atlas Dünyanın En İyi Tatlılarını Açıkladı: Listede Türkiye'den 6 Tatlı Var
Burdur Yöresel Yemekleri: Burdur Mutfağından 12 Nefis Tarif
Sumak Şerbeti için
Malzemeler
100 g sumak çekirdeği
1 lt ılık su
Yarım limon suyu
1 yemek kaşığı bal (İsteğe bağlı)
Sumak Şerbeti
Nasıl Yapılır
Sumakları bir sürahiye alın ve üzerine ılık suyu, limon suyunu ve balı ekleyip karıştırın. Su soğuyana kadar bekletin. Temiz bir tülbent ile süzün ve tekrar sürahiye aktarıp buzla birlikte servis yapın.
Tarif Kategorileri
Soğuk İçecekler
Soğuk Alkolsüz Kokteyl
Öğle Yemeği
Osmanlı Mutfağı
Alkolsüz İçecekler
Yöresel Tarifler
İçecek Tarifleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
80 Dakika
Mumbar
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Kübbülmüşviyye
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
40 Dakika
Batman Usulü Kütülk
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Kahiye Tatlısı
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
50 Dakika
Kıliçe
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
45 Dakika
Ikbebet
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.