Sosisli Hardal Otu

Sosisli Hardal Otu
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Sosisli Hardal Otu için

Malzemeler

  • 12 kasap sosisi
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 500 ml et suyu
  • 500 gr patates
  • 300 gr hardal otu
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
Sosisli Hardal Otu

Nasıl Yapılır

Zeytinyağını tavaya alıp ısıtın ve sosisleri ekleyip çevirerek kızartın. Tavadan alarak sıcak kalacak şekilde kapaklı bir kapta bekletin. Aynı tavaya piyazlık doğranmış soğanları ekleyin ve pembeleşinceye kadar kavurun. Salça ve iri doğranmış patatesleri ekleyip 2 dakika pişirin. Tuz, karabiber, pul biber ve et suyunu ekleyip 15 dakika orta ateşte pişirin. Yıkanmış hardal otunu irice doğrayıp yemeğe ekleyin ve kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin. Sosisleri ekleyip birkaç dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alarak sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo