En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
14016 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1243 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2320 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
5025 Tarif
Salata ve Meze
1243 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8663 Tarif
Yöresel
1972 Tarif
Popüler Tarifler
Mercimek Çorbası
Fırın Sütlaç
Anasayfa
Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
Kuru Domatesli Garnitür
Kuru Domatesli Garnitür
18 Ocak 2023
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
10 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Biga köftesi
Babaanne kurabiyesi
Sütsüz krep
3-6-9 Keki
Kar yağdı tatlısı
Fikriye yemeği
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Ev Yapımı Doğal Detoks Tarifleri: Kilo Verdiren, Yağ Yaktıran 21 Detoks Suyu Tarifi
İngiliz Karbonatı Nedir, Faydaları Nelerdir, Nasıl Kullanılır?
Sade Yağ ve Tereyağı: Hangisi Daha Sağlıklıdır?
Bugün Ne Pişirsem, Ne Yemek Yapsam Diyenler İçin 65 Nefis Tarif
Dünyada En Çok Tüketilen 10 Yiyecek Açıklandı
Kuru Domatesli Garnitür için
Malzemeler
8 parça kuru domates
4 yemek kaşığı kıyılmış siyah zeytin
4 yemek kaşığı kıyılmış yeşil zeytin
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kekik
Kuru Domatesli Garnitür
Nasıl Yapılır
Domatesleri sıcak suda bekletip yumuşatın ve küp şeklinde doğrayın. Servis tabağına alıp üzerine zeytinleri ve kekiği ekleyin. Zeytinyağını gezdirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Domatesli Tarifler
Meze Tarifleri
Zeytinli Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Pratik Yemek Tarifleri
165 Dakika
Damla Sakızı Reçeli
Selinhdr
Pratik Yemek Tarifleri
80 Dakika
Brezeln Mıt Obatzda
Selinhdr
Pratik Yemek Tarifleri
25 Dakika
Taramasalata
Pratik Yemek Tarifleri
40 Dakika
Soğanlı Patates
Pratik Yemek Tarifleri
25 Dakika
Simit Yuvası
Selinhdr
Pratik Yemek Tarifleri
27 Dakika
Air Fryer'da Mücver
Selinhdr
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.