Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe
10 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe için

Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1.5 su bardağı küp doğranmış armut
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı ince çekilmiş ceviz içi
  • 1 su bardağı ufalanmış rokfor peyniri
  • 5~6 yaprak ince doğranmış adaçayı
  • 6 dilim çavdar ekmeği
Armutlu Ve Rokfor Peynirli Kanepe

Nasıl Yapılır

Küp doğranmış armuda zeytinyağı ekleyin. Yapışmaz yüzeyli tavada karıştırarak 5 dakika pişirin. Toz şekeri ekleyerek pişirmeye devam edin. Ceviz içini ilave ederek harcı soğumaya bırakın. Rokfor peyniri ve adaçayı yapraklarını armuda ekleyin. Çavdar ekmeklerini küçük kareler şeklinde kesin. Hazırladığınız armutlu karışımı üzerlerine paylaştırarak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo