Cevizli Ve Zahterli Erişte

Cevizli Ve Zahterli Erişte
16 Kasım 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Cevizli Ve Zahterli Erişte için

Malzemeler

  • 2 su bardağı ev eriştesi
  • 1 su bardağı ceviz (İri doğranmış)
  • 1 dal taze zahter veya taze kekik
  • 2 su bardağı et suyu
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
Cevizli Ve Zahterli Erişte

Nasıl Yapılır

  1. Tereyağını tencerede eritip, ev eriştelerini rengi koyulaşana kadar iyice kavurun. Et suyunu, tuzu ve yaprak yaprak ayrılmış taze zahteri ekleyin. Yüksek ateşte bir taşım kaynatıp ateşi kısın. Tencerenin kapağını kapatın. Suyunu çekene kadar pişirin. İri doğranmış cevizleri ilave edip karıştırın.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo