Limon kreması için tencereye limon suyunu ekleyin. Kaynatıp ılınmaya bırakın. Ayrı bir kasede yumurtaları şekerle birlikte birkaç dakika çırpın. Ilık limon suyunu ekleyip hızlıca çırpmaya devam edin. Tekrar ocağın üzerine alın. Kısık ateşte, sürekli çırparak yoğun bir kıvam alana kadar ısıtın. Yoğunlaşınca tereyağını ilave edin. Tereyağı eriyince krema ile vanilyayı ilave edin. Hızlıca çırpıp homojen bir kıvam alınca ocaktan alın. Arada bir çırparak soğumaya bırakın. Daha sonra buzdolabına alın.
Hamuru için un hariç kalan malzemeyi hamur yoğurma kabına alıp karıştırın. Azar azar un ilave ederek pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzun içinde yuvarlayın ve ortasını baş parmağınızla bastırarak çukur oluşturun. 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Fırından alın, kurabiyeler soğuyunca ortasındaki boşluklara limon kreması yerleştirin.
Teşekkür ederiz.