En İyi Üyeler
Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13980 Tarif
Çocuk
374 Tarif
Çorba
1240 Tarif
Diyet
4400 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2318 Tarif
Hafif Yemekler
53 Tarif
İçecek
1406 Tarif
Pratik Yemek
4985 Tarif
Salata ve Meze
1238 Tarif
Sos
468 Tarif
Tatlı
8625 Tarif
Yöresel
1971 Tarif
Popüler Tarifler
Poşe Yumurta
Barbunya Pilaki
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Hamsi Kızartma
Hamsi Kızartma
25 Ağustos 2022
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Tom Yum Çorbası
Tereyağlı konya gevreği
Misa rezy
Kar yağdı tatlısı
Turp otu salatası
Patatesli içli köfte
Asla Derin Dondurucuya Koymamanız Gereken 9 Besin
Kış Diyeti: Kışın Kilo Vermek İçin 9 İpucu
Peru Biberi (Karabiber Ağacı) Nedir, Nasıl Kullanılır?
23 Aralık 2024 Masterchef: 2. Ceketi Kim Kazandı?
Defne Yaprağı Yenir Mi?
Yılbaşı Menüsü: Yeni Yıl Sofralarına Özel 40 Yılbaşı Yemeği
Hamsi Kızartma için
Malzemeler
400 gr hamsi
Çeyrek demet maydanoz
2 soğan
Tuz
Karabiber
Mevsim yeşillikleri
Kızartmak için
1 yumurta
1.5 su bardağı mısır unu
Ayçiçeği yağı
Hamsi Kızartma
Nasıl Yapılır
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın ve süzgece alıp suyunu süzdürün. Maydanoz ve soğanları ince kıyıp tuz ve karabiberle ovun.
İki hamsi arasına maydanozlu harçtan yerleştirip önce yumurtaya sonra mısır ununa bulayın.
Ayçiçeği yağını tavada iyice ısıtın ve hamsileri kızartın. Mevsim yeşillikleriyle servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Kızartma Tarifleri
Et Tarifleri
Balık Yemekleri
Hamsi Tarifleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Balık Yemekleri
23 Dakika
Tavada Lüfer
Selinhdr
Balık Yemekleri
70 Dakika
Arroz De Marisco
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Cazuela De Mariscos
Selinhdr
Balık Yemekleri
60 Dakika
Jumbo Güveç
Balık Yemekleri
50 Dakika
Lipsoz Balığı
Balık Yemekleri
40 Dakika
Izgara Palamut
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Çerezleri Sıfırla
Teşekkür ederiz.