Gaziantep mutfağının en meşhur lezzetleri arasında yer alan nohut dürümü, atıştırmalık olarak sunulan bir yemektir. Antep sokaklarında sıklıkla rastlanılan nohut dürümü, isteğe göre etli veya etsiz bir şekilde sunabilirsiniz. Baharatlarla zenginleştiren nohut dürümü hazırlamak için hem lavaş, hem de tırnak pide kullanabilirsiniz. Listedeki malzemeleri hazırladıysanız, Türev Uludağ'ın anlatımıyla evde nohut dürümü nasıl yapılır birlikte görelim.
1 Porsiyon Nohut Dürümü Kaç Kalori?
Antep mutfağını evinize taşımak istiyorsanız, nefis beyran çorbası ve gerçek alinazik kebabı tarifine de göz atabilirsiniz. Farklı kültürlerin yemeklerini öğrenmek için yöresel yemekler sayfamızdan yararlanabilirsiniz.