Muzlu Ve Vanilyalı Puding
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Farklı bir versiyonu olan banana puding tarifine de göz atın.

Muzlu Ve Vanilyalı Puding Tarifi İçin

Malzemeler

Vanilyalı puding için

Arası için

Üzeri için

Muzlu Ve Vanilyalı Puding

Nasıl Yapıl��r Fotoğrafları Gizle

  1. Toz şeker, mısır unu ve tuzu bir karıştırma kabında harmanlayın. Sütü ilave edip pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın.
  2. Yumurta sarılarını da ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin.
  3. Karışımı bir sos tenceresine alın. Orta ateşte sürekli karıştırarak 4-7 dakika pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısıp bir spatula yardımıyla karıştırarak 6-7 dakika daha pişirin.
  4. Ocaktan alıp tereyağı, vanilya esansı ve ezdiğiniz muzu ilave ederek tereyağı tamamen eriyinceye kadar karıştırın.
  5. Pudingi servis kaplarının yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Üzerine 2-3 parçaya ayırdığınız kedidili bisküvisi ve dilimlediğiniz muzlardan yerleştirin.
  6. Kalan pudingi muzların üzerlerine paylaştırın. Pudinglerinizi buzdolabında 2-3 saat dinlendirin.
  7. Dinlenen pudingleri, kalan kedidili bisküvileri, muz dilimleri, kaymaklı dondurma ve karamel sos ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kolay Sütlü Tatlılar Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Muzlu Tarifler Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı