Yumurtalar ve şekeri mikserle çırpın. Un, kabartma tozu, kakao ve vanilyayı harmanlayıp eleyerek ekleyin. 23 cm’lik kelepçeli kek kalıbının içini yağlayıp hamuru aktarın. 150 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Krema için, süt, nişasta, şeker ve vanilyayı sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Ocaktan alıp içine hindistancevizi ilave edin. Keki kalıptan çıkarıp enine ikiye kesin. Kekin büyüklüğünde çukur bir kabın içine kekin bir parçasını elinizle bastırarak iyice yerleştirin. Ortasına hazırladığınız kremayı aktarın. Diğer keki üzerine kapatın. Kenarlardan sarkan fazla kekleri bıçak yardımıyla kesip kenarlarını içe doğru yerleştirin. Buzdolabında 1 gece bekletin. Servis tabağına ters çevirerek çıkartın. Üzerine kakao serpiştirip hindistancevizi ile süsleyerek servis yapın.