Kremasız Magnolia
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

New York'un ünlü pastanelerinden dünyaya yayılan magnolia, hem kolaylığı, hem de hafifliği ile çok sevilen bir tatlıdır. Sütlü bir tatlı olan magnolia, genelde süt kreması ile hazırlanır. Ancak bu kez süt kreması yerine ev yapımı krema kullandık ve ortaya nefis bir sonuç çıktı. Malzemeler hazırsa, kremasız magnolia nasıl yapılır birlikte görelim.

1 Porsiyon Kremasız Magnolia Kaç Kalori?

Farklı çeşitleri olan magnolia tatlısı ve oreolu magnolia tarifine de göz atın.

Kremasız Magnolia Tarifi İçin

Malzemeler

Kreması için:

Arası için:

Üzeri için:

Kremasız Magnolia

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, soğuk süt ve toz şekeri bir kaba alarak karıştırın.
  2. Daha sonra tencereye alarak kaynayana kadar karıştırın.
  3. Kaynayamaya başladığında vanilyayı ekleyin ve karıştırın. 1-2 dakika sonra ocağın altını kapatın.
  4. Kremayı soğurken ara sıra karıştırın. Tamamen soğuduğunda mikserle çırpın.
  5. İçine krem şantiyi ekleyerek çırpmaya devam edin.
  6. Bisküvileri rondoda toz haline gelene kadar çekin.
  7. Magnolia kaplarının tabanına 1 yemek kaşığı bisküvi serpiştirin.
  8. Hazırladığınız kremayı magnolia kalıplarına paylaştırın.
  9. Ardından tekrar bisküvi serpiştirin ve üzerini krema ile kaplayın.
  10. En üst kısma böğürtlen ve frambuaz ekleyerek buzdolabında 2-3 saat dinlendirin. Afiyet olsun.
  Servis Önerisi

Hazırladığınız magnolianın üzerini, mevsime göre çilek, böğürtlen, frambuaz, muz, fındık, badem, ceviz, çikolata sos, renkli şekerleme gibi farklı malzemelerle süsleyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Sütlü Tatlılar

Benzer Tarifler

Grip Düşmanı Tatlı
Portakallı süt helvası
Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque