Kaymaklı Kadayıf Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Kadayıf Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Kadayıf Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Büyük bir tavayı ısıtın. Tereyağını ekleyip eritin. Büyük parçalar şeklinde koparılmış tel kadayıfı ilave edip 10 dakika kavurun. Şekeri ilave edip 5 dakika daha kavurun. Kavrulmuş kadayıfı tepsiye alın. Bir süre bekletip kareler şeklinde kesin. Antep fıstığı serpip birer parça kaymakla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kaymaklı Tatlılar Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Grip Düşmanı Tatlı
Portakallı süt helvası
Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque