Frambuazlı Pasta
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frambuazlı Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

SÜSLEMEK İÇİN

Frambuazlı Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pandispanya hamurunu hazırlayın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aktarıp 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Diğer tarafta kremşantiyi süt ile çırpın. 8 cm’lik çemberle keserek 12 parça elde edin. 2 parça kekin üzerine krema sürerek frambuazları ve diğer parçayı yerleştirin. Diğerlerini de bu şekilde hazırlayın. Üzerini ve kenarlarını krema ile kaplayın.Beyaz çikolatayı rendeleyin ve pastaların kenarlarına yapıştırın. Üzerine birkaç tane frambuaz dizip 1 tatlı kaşığı soğuk jöle dökün. Krema sıkma torbası ile kenarlarına krema sıkın. Hindistancevizi ve antepfıstığı ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Pasta Tarifleri Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Kedidili tatlısı
Balkabağında süt helvası
Burdur muhallebisi
Tembleque
Süt bombası
Pamuk Tarlası Tatlısı