Bozalı Pannacotta
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bozalı Pannacotta Tarifi İçin

Malzemeler

Bozalı Pannacotta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Jelatini soğuk suda yumuşatın, sonra suyunu sıkın ve bir yerde bekletin. Boza, şeker, krema ve sütü bir tencereye alın. Kaynama noktasına geldiğinde altını kapatın ve yumuşamış jelatinleri atıp iyice karıştırın. Jelatinin iyice erdiğinden emin olduktan sonra servis edeceğiniz kaplara dağıtın ve ılımaya bırakın. Buzdolabında minimum 4 saat bekletin. Bir gün öncesinden yapılırsa tam katılaşır. Leblebi tozu, boza ve pişmaniye ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kar yağdı tatlısı
Grip Düşmanı Tatlı
Portakallı süt helvası
Kedidili tatlısı
Bal kabağında süt helvası
Burdur muhallebisi