Keki için
Kristalize üzüm için
Yoğurt kreması için
Tereyağı ve toz şekeri geniş bir kaseye alın. Bir mikser yardımıyla krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Yumurtalar, rendelenmiş limon kabuğu, un ve yoğurdu ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpmaya devam edin. Kek harcını hafif yağladığınız baton bir kek kalıbına aktarın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 45 dakika pişirin. Kristalize üzüm taneleri için, yumurta akını bir kaseye alın. Köpük oluncaya kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Üzümleri ilave edip sallayarak karıştırın. Mutfak tezgahına yağlı kağıt serin ve üzerine üzüm tanelerini dizip toz şeker serpin. Buzdolabında 2-3 saat bekletin. Yoğurt kreması için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaseye alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpıcıyla iyice karıştırın. Kremayı ılınan kekik üzerine yayın. Üzerini kristalize üzüm taneleriyle süsleyerek servis yapın.