Siyah kek hamuru için
Beyaz kek hamuru için
Çikolatalı ganaj için
Siyah kek hamuru için; tereyağı ve şekeri çırpma kabına alarak krema kıvamına gelinceye kadar çırpın. Elenmiş un ve kakaoyu ilave edip karıştırmaya devam edin. Sıkma torbasına kakaolu karışımı doldurun ve yağlı kağıdın üzerine şeritler şeklinde sıkın. Buzdolabına alıp bekletin. Beyaz kek hamuru için; geniş bir kaba badem unu, pudra şekeri, un ve 2 yumurtayı koyup çırpın. İyice karıştıktan sonra kalan 2 yumurta ve 1 yumurta sarısını da ekleyip karıştırın. Ayrı bir kapta yumurta aklarını beyaz köpük oluncaya kadar çırpın ve toz şekeri ekleyip çırpmaya devam edin. Karışımı diğer yumurtalı ve unlu karışımın üzerine dökün. Erimiş tereyağını da ekleyip tahta kaşıkla karışımı iyice harmanlayın. Çizgili hamurun üzerine beyaz kek hamurunu dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 6-8 dakika pişirin. Çikolatalı ganaj için; kremayı bir sos tenceresinde ısıtın. İçine doğranmış bitter çikolatayı ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırıp ocaktan alın. Soğuduktan sonra katılaşana kadar mikserle çırpın. Buzdolabına alıp bekletin. Pişen keki ters çevirip yağlı kağıttan çıkarın. Kenarlarını alıp 2 dikdörtgen parça kesin. 1. parça kekin beyaz kısmının üzerine hazırladığınız ganajı kalın bir tabaka halinde sürün. Diğer kekin çizgili kısmı üstte olacak şekilde çikolatanın üzerine kapatıp hafifçe bastırın. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.