Pancarlı Ve Tulum Peynirli Kek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pancarlı Ve Tulum Peynirli Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Pancarlı Ve Tulum Peynirli Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pancarları hafif diri kalacak şekilde haşlayın. Kabuklarını soyup küp doğrayın. Yoğurt, eritip soğuttuğunuz tereyağı, zeytinyağı ve yumurtaları geniş bir karıştırma kabına alın. Bir mikser yardımıyla tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpın. Un, tuz ve kabartma tozunu ilave edip bir spatula yardımıyla karıştırın. Küp doğradığınız pancarlar, tulum peyniri ve kekiği ilave edin. Pancarları fazla ezmeden hafif karıştırın.
  2. Harcı yağladığınız baton bir kek kalıbına aktarın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Kek Tarifleri Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Misa rezy
Air Fryer'da Brownie
Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek