Ahududulu Dilim Kek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ahududulu Dilim Kek Tarifi İçin

Malzemeler

Ahududulu Dilim Kek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağını minik küplere bölün. Üzerine şekerleri ekleyip kaşıkla karıştırın. İnce çekilmiş bademi ilave edip karıştırdıktan sonra malzemeden 80 gr kadar ayırın. Kalan malzemeye yumurtaları teker teker ilave edip malzemeye iyice yedirin. Unu da ekleyip karıştırdıktan sonra yağladığınız dikdörtgen fırın kabına hamuru yayın. Üzerine ayırdığınız hamuru yayın. Ahududuları serpin. Hindistan cevizini de serptikten sonra önceden ısıtılmış 160 derece fırında 45 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Kek Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Misa rezy
Air Fryer'da Brownie
Baca keki
Sernik cheesecake
Armutlu kek
Krem şantili ıslak kek