Derin bir karıştırma kabına yumurtaları kırın. Çırpıcı ile çırpmaya başlayın ve çırpılırken yoğurdu azar azar ekleyin.
Tuz ve karbonatı da ilave ederken çırpma işlemine devam edin. Kek hamuru gibi akıcı bir hamur olana kadar unu yavaş yavaş ekleyerek çırpma işlemine devam edin.
Derin ve küçük bir tavada bolca sıvı yağı kızdırın. Bir yemek kaşığı hamurun içine daldırın ve kaşık hamurla dolunca tavanın içine yağa yakın bir mesafeden kızgın yağa bırakın (Her seferinde kaşık kızgın yağa batırılırsa hamur kaşığa yapışmaz).
Öte yandan şerbeti kaynatmak için su ve şekeri bir tencereye alıp ocağa koyun. Şerbet kaynayıp, iyice koyulaşmaya başladığında limon suyunu ekleyin. 8-10 dakika daha pişirin ve altını kapatın.
Kızaran sıcak hamurları soğuk şerbete batırın. Servis tabağına sıralayarak servis yapın.