Yumurta ve pekmez çırpılır. Haşlanmış kuru fasulyeler rondodan geçirilir ve bu karışıma eklenir.
Kalan malzemelerde eklenir ve homojen hale gelene kadar karıştırılır.
Borcama ince bir katman halinde dökülür ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirilir.
Soğumaya bırakılır.
Soğuyan kek kase içinde parçalanır ve top şekli verilir.
Sos tenceresine süt koyulur üzerine çikolatalar eklenir ve hafif koyulaşınca kestane şekerleri içerisine atılarak çikolataya bulanır. (Çikolatayı eritip sütü içerisine eklerseniz çikolatanız donar o yüzden sütün içerisine çikolata ekleyin ve sos elde edin. Kaplamanız daha parlak olur) AFİYET OLSUN!
Aşırı lezzet içerir, yemeye başlayınca kendinizi durduramıyorsunuz. ✋🤓