Vişneli Fit Cheesecake
Selva baş 🥑Diyetisyenin elinden sağlıklı tarifler
9 Tarif       7 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Diyette tatlı krizine girenler için sağlıklı ve fit bir cheesecake tarifi..

Vişneli Fit Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Alt tabanı için:

Kreması için:

Vişne sosu için:


Vişneli Fit Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yulaf ezmesini fındık, fıstık ve balla karıştırdıktan sonra taban şekli vererek 200 derecelik fırında 10-15 dakika pişiriyoruz.
  2. Fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakıyoruz.
  3. Daha sonra labneyle balımızı karıştırıyoruz ve soğuyan alt tabanın üzerine yayıyoruz ve buzluğa donması için atıyoruz.
  4. Vişne sosu için nişasta ve balımızı ekleyip ocakta kaynayıp koyulaşana kadar pişiriyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.
  5. Buzlukta donan alt tabanımız ve labnemizi çıkarıp üzerine vişne sosumuzu ilave ediyoruz. Tekrardan buzluğa soğumaya bırakıyoruz.
  6. Soğuduktan sonra afiyetle yiyoruz. Şimdiden herkese afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Diyet Tatlı Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri Sizden Lezzetler Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka