Fırını 220 derece, fansız alt-üst ısıtmalı programa ayarlayarak önceden ısıtın.
Labne ile toz şekeri mixer ile şekerler eriyene kadar çırpın.
Yumurtaları karışıma tek tek ilave edip el çırpıcısı ile iyice karıştırın. (1 yumurta karışmadan değerini ilave etmeyin)
Kremayı ilave edip çırpın, ardından unu da ilave ediyoruz ve homojen bir karışım elde edene kadar el çırpıcısı ile karıştırın.
Fırın kağıdı ile kapladığınız kelepçeli kalıba karışımımızı dökün.
Kalıbı önceden ısıttığınız fırının orta katına yerleştirip 27 dakika pişirin.
Pişen cheesecake fırından ilk çıktığında sallanıyor olacak korkmayın, oda sıcaklığında soğusun ve ertesi güne kadar buzdolabında dinlendirip afiyetle tüketin
Servis ederken sütlü çikolata tercih edebilirsiniz, süper oluyor.
Ertesi güne kadar beklemeye sabrınız yoksa denendi, onaylandı bir sorun olmuyor.