Raw İce Pasta
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Öğr. Dyt. Özge UĞUR @thinktofit okuyucumuzdan pişmeyen serin mi serin mini lezzetleri sizlerle paylaşıyoruz. Yalnızca 4 malzeme ile hazırlanan raw ice pasta, kayısı ve frambuaz ile tatlandırılır. Yapımında şeker kullanılmadığı için, kalori değeri düşüktür. Amerikan ve İngiliz mutfağında da yer verilen raw ice pasta, ortalama 25 dakika içerisinde sofralardaki yerini alır. Peki, leziz raw ice pasta nasıl yapılır? Listedeki malzemeleri hazır ettiyseniz, raw ice pasta yapımı için tarif detaylarına geçebiliriz.

Alternatif olarak nefis krepli kat kat pasta ve özel günlerin favorisi olacak çilekli aşk pastasını da deneyebilirsiniz.

Raw İce Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Alt taban için:

Üzeri için:

Raw İce Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Alt taban için kullanacağınız kayısıları sıcak suda beklettikten sonra yulaf ezmesi ile blendırdan geçirin.
  2. Hazırladığınız kayısılı yulaf karışımını kaplara paylaştırın.
  3. Üzeri için frambuaz ve kefiri blendırdan geçirip ekleyin. (tadı ekşi gelirse 1 yemek kaşığı bal ekleyebilirsiniz)
  4. Dondurucuda beklettikten sonra afiyetle tüketin.

Tarif Kategorileri

Diyet Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Yulaflı Tarifler Sizden Lezzetler Pratik Pasta Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka