Petibör Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

@yusufunglutensizdunyasi okuyucumuzdan çayın yanında sunabileceğiniz nefis bir tarifimiz var. İçerisinde glutensiz un ve glutensiz kabartma tozu kullanıldığı için, hazır paketlerden daha sağlıklı bir şekilde yapılan petibör bisküvileri hazırlamak 20, pişirmek ise yalnızca 15 dakika. Listedeki malzemeler hazırsa, hem sade, hem de çikolata sürerek yiyebileceğiniz ev yapımı petibör bisküvi tarifine başlayabiliriz.

Hazırladığınız bisküvileri, bisküvili pasta ve mozaik pasta gibi tariflerde de kullanabilirsiniz.

Petibör Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Petibör Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tüm malzemeyi derin bir kapta yoğurun. Hazırladığınız hamuru açıp petibör bisküvi şekli verip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
  2. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.

Tarif Kategorileri

Sizden Gelenler Kurabiye Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Glutensiz Tarifler Atıştırmalık Çay Saati Tarifleri Sizden Lezzetler Sizden Tatlı Tarifleri Tatlı Kurabiye Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka