Panna Cotta
Selcan hüseyinoğlu
5 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Evde kolayca hazırlayabileceğiniz pratik ve lezzetli İtalyan Tatlısı 

Panna Cotta Tarifi İçin

Malzemeler

Panna Cotta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Jelatinleri uygun bir kabın içerisine alarak üzerini örtecek kadar soğuk su ilave edin.
  2. Süt, krema ve şekeri tencerede karıştırın. Vanilya çubuğunu ikiye ayırarak tohumlarını çıkarın.
  3. Süt, krema ve şeker karışımına vanilya tohumları ve çubuğunu ekleyerek kaynama noktasına kadar ısıtın.
  4. Daha sonra ocaktan alın ve vanilya çubuğunu çıkarın. İçerisine yumuşayan jelatinleri çırpıcı ile karıştırarak ilave edin.
  5. Jelatinlerin eşit şekilde çözülüp dağıldığından emin olun. Hazırladığınız karışımı servis kaplarına aktarın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Afiyet olsun..

Tarif Kategorileri

Sizden Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Sizden Lezzetler

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka