Pankek Tabanlı Tiramisu
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Okuyucumuz @dilhunskitchen Dilhun Samancı, hem çok kolay hem de çok pratik olan bir tarifini bizimle paylaştı. Evde pankek tabanlı tiramisu nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyim. Hazırsanız, yoğun lezzeti ile pankek tabanlı tiramisu yapımına geçebiliriz.

Tarifte kullanabileceğiniz pankek tarifini, defterinize eklemeyi unutmayın.

Pankek Tabanlı Tiramisu Tarifi İçin

Malzemeler

Keki için:

Kreması için:

Üzeri için:

Pankek Tabanlı Tiramisu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tencerede süt, yulaf unu, ve muzu karıştırıp orta ateşte kıvam alana kadar pişirin.
  2. Pişen pudingi soğuması için kenara alın. Soğuduktan sonra labne peynirini ekleyip pürüzsüz olana kadar mikserle çırpın.
  3. Pankek tabanı için, yumurta, muz ve filtre kahveyi iyice çırpın.
  4. Hazırladığınız pankek karışımından servis yapacağınız kulpların tabanı büyüklüğünde pankek tavasında iki tarafını kızartın.
  5. Son olarak servis kulplarına önce pankek sonra puding koyun. 2 kat bu şekilde devam edin.
  6. Son olarak üzerine kakao serpin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sizden Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Pankek Tarifleri Sizden Gelenler Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Sizden Lezzetler

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka