SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Sizden Tatlı Tarifleri
Muzlu Mangolu Dondurma
Muzlu Mangolu Dondurma
Meltem Keskin
Dilerseniz beni meltemblogu adlı instagram sayfamdan da takip edebilirsiniz💌
21
Tarif
6
Takipçi
Güncelleme tarihi:
17 Kasım 2021
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
2 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Meyveden yapılmış şekersiz son derece sağlıklı, lezzetli ve yapımı pratik bir tarif.
Muzlu Mangolu Dondurma Tarifi İçin
Malzemeler
2 adet muz
1 küçük kase yaban mersini
1 adet mango
3 yemek kaşığı manda yoğurdu
1 adet vanilya çubuğu
2 yemek kaşığı bal
Muzlu Mangolu Dondurma
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Muzları ve mangoyu dilimleyip, yaban mersinleriyle birlikte buzdolabı poşetine koyup donduralım.
Donmuş meyvelerimizi blendera koyup üzerine bal, vanilya ve yoğurdumuzu ekleyip pürüzsüz hale gelene kadar çekelim.
Bir kaç tane yaban mersinini de bütün olarak içine atıp bir kaşıkla tekrar karıştıralım.
Dondurucuya koyalım ve bir saat sonra karıştırıp üzerini düzleştirelim.
Yaklaşık bir saat daha dondurup afiyet ve gönül rahatlığıyla yiyelim.
Tarif Kategorileri
Sizden Lezzetler
Sizden Tatlı Tarifleri
Meyveli Tatlı Tarifleri
Dondurmalı Tatlılar
Benzer Tarifler
Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka