Sıra keki yapmakta. Şekerimizi bir kaba koyup üzerine labne peynirlerimizi döküp çırpıyoruz.
Ardından yumurta, nişasta, un ve vanilyayı ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Daha sonra bu karışımımızı kelepçeli kalıptaki bisküvilerin üzerine döküyoruz.
160 derecelik fırında 40-45 dk pişiriyoruz. (Fırının içine ısıya dayanıklı 1 kaba su koyuyoruz.)
Kelepçeli kalıbımızın etrafını alüminyum folyo ile kaplıyoruz.
Portakal sosuna geçiyoruz.2 su bardağı portakal suyunu bir kaba döküp üzerine 2 kaşık nişasta ve 3 kaşık şekeri koyup pişiriyoruz.
(Not: Kekimizi piştikten sonra 40dk fırının içinde tutuyoruz.)
Fırından aldığımız kekimizi ılındıktan sonra üzerine sosumuzu döküyoruz. Daha sonra buz dolabına kaldırıp 3-4 saat dinlendiriyoruz.