İlk olarak tabanı hazırlıyoruz. Bisküvileri rondodan geçirip tereyağıyla karıştırıp çemberli kalıbımız tabanına yayıyoruz ve dolaba kaldırıyoruz.
İç malzeme yapılışına geçiyoruz. Şeker, süzme yoğurt, süt, krema, puding tozu bunları derin kaba alıp el çırpıcısıyla güzelce karıştırıyoruz, sonra limon suyunu ve yumurtaları sırayla ekleyip karıştırıyoruz..
Dolaba kaldırdığımız tabanı dolaptan alıp hazırladığımız iç malzemeyi ilave edelim önceden ısıtılmış 160 derece alt üst ayarda fırına gönderdim. Tam 1 saat pişiriyoruz...
Karamel yapılışı: Yapışmaz teflon tavaya 1 su barağı şekeri ekleyin orta ateşte kenarları sıvılaşıncaya kadar bekleyin.
Kenarları sıvılaşan şekerin altını en düşük ateşe alalım ve karıştıralım tamamen eriyen şekerin üzerine 2 yemek kaşığı tereyağını ilave ettikten sonra 1 paket kremayı karıştırarak ekleyelim. Afiyet olsun.