Kajulu, Hindistan Cevizli Ev Yapımı Dondurma
Hazırlanma Süresi : 1 saat
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Öğr. Dyt. Özge UĞUR @thinktofit okuyucumuzdan evde kendi dondurmasını hazırlamak isteyenlere özel bir tarif ile karşınızdayız. Muz, kaju yoğurt, bal ve çikolata ile kolayca hazırlanan dondurma, yaz aylarının en serinletici ve lezzetli tatlısı olacak. Katkı malzemesi kullanılmadığı için, hazırladığınız dondurmaları gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Malzemeleriniz hazırsa, kajulu, hindistan cevizli ev yapımı dondurma tarifine geçebiliriz.

Alternatif olarak tüm püf noktalarıyla nefis kakaolu dondurma ve çilekli dondurma tarifini deneyebilirsiniz.

Kajulu, Hindistan Cevizli Ev Yapımı Dondurma Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için:

Kajulu, Hindistan Cevizli Ev Yapımı Dondurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tüm malzemeleri blendırdan geçirip dondurma kabına koyun.
  2. Deep freeze'de 1-1,5 saat kadar dondurun. 
  3. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. 
  4. Daha sonra erittiğiniz çikolatayı çatal ile dondurmanın üzerinde gezdirin. Afiyet olsun!

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sizden Lezzetler Dondurmalı Tatlılar Pratik Tatlı Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka