Derin bir kaba 3 yumurta ve 1 su bardağı toz şeker eklenir. Yumurta ile şeker 3-4 dakika çırpılır.
Sıvıyağ, süt ve yoğurt eklenip mikser ile çırpılır. Un, vanilya, kabartma tozu eleyerek, eklenir. Mikser ile son kez karıştırılır.
26 cm lik yuvarlak bir fırın kabı yağlanır, unlanır. Pandispanya karışımı kabın içine boşaltılır. Isıtılmış 180° fırında 20- 25 dakika pişer ve ılınmaya bırakılır.
Tereyağı ve vanilya hariç krema malzemeleri bir tencerede çırpılıp ocağa alınır. Çırpılarak pişirilen krema koyu bir kıvam aldığında altı kapanır, tereyağı ve vanilya eklenip karıştırılır.
Pandispanya ortadan kesilip krema sürülür. (İsterseniz bu aşamada meyve de ekleyebilirsiniz)
Üzeri kapatılır. Pudra şekeri serpilir. Üzerini istediğiniz meyve ile süsleyebilirsiniz.