Süt, krema ve şeker orta boy tencereye eklenip kaynayana kadar pişirilir.
Kaynayıp altı kapatılan karışıma vanilya ilave edilip iyice yedirilir.
Bir kasenin içerisine jelatinler kırılıp üzerine geçecek kadar su ilave edilip yumuşayana kadar bekletilir. (5-10 dk)
Yumuşayan jelatinler ocaktan alınan tenceredeki karışıma eklenir iyice karıştırılarak tamamen çözülene kadar yedirilir
Hazırlanan karışım kaselere boşaltılır. Oda sıcaklığına gelince buz dolabında soğumaya bırakılır.
Frambuaz sosu için; Vanilya hariç bütün malzeme küçük bir tencereye alınıp kaynayana kadar pişirilir. Altı kapatılan sosa vanilya eklenip tekrar karıştırılır.
Tamamen soğuyan tatlımız ister bir tatlı tabağına ters çevirip isterseniz olduğu şekliyle üzerine isteğiniz miktarda sos ilave edilip servise hazır hale gelmiş olacak. AFİYET OLSUN....