Frambuazlı İrmik Tatlısı
Cansu Çaygöz
4 Tarif       4 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Frambuaz soslu çok hafif ve sağlıklı bir tatlı!

Alternatif olarak bol sütlü irmik tatlısı ve şerbetli irmik tatlısı çeşitlerine de göz atın.

Frambuazlı İrmik Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Frambuazlı İrmik Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İrmikli muhallebi için bir sos tenceresinde süt ve irmiği kıvam alıncaya kadar pişirin.
  2. Ocaktan alın ve soğuduktan sonra içine balı ekleyip karıştırın ve buzdolabına kaldırın.
  3. Frambuaz sos için, bir sos tenceresinde frambuaz, su ve nişastayı pişirin. Soğuduktan sonra balı ekleyin.
  4. Frambuaz sosu irmikli muhallebinin üzerine dökün ve hazır!

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Kolay Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Sizden Lezzetler Sizden Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka