Cream Patısserıe (Pastacı Kreması)
İrem Eke
14 Tarif       9 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastayı güzelleştiren kısma gelelim. Bu kremayı ister pastalarınızın içinde kullanın ister muhallebi gibi meyve ile tüketin her hali çok lezzetli.
Cream Patısserıe (Pastacı Kreması) Tarifi İçin

Malzemeler

Cream Patısserıe (Pastacı Kreması)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sütün yarısı,sıvı krema ve vanilyayı ocağa alın ve ısıtın.
  2. Ayrı bir kapta sütün diğer yarısı, şeker, yumurta ve unu iyice çırpın.(topaklanmaması için unu eleyebilirsiniz.)
  3. Ocakta kaynayan sütten biraz yumurtalı karışıma ekleyip karıştırın.
  4. Daha sonra tüm karışımı ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Soğuması için kenara kaldırın.(+4 derece dolapta bekletin)
  5. Tereyağını mikserde kabartın. İçerisine soğuyan kremayı ekleyin ve karıştırın. En son isteğe göre çırpılmış şantiyi de ekleyin ve karıştırın.
  6. +4 derece dolapta 30 dakika kremayı dinlendirin. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Sizden Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Sizden Lezzetler Pasta Tarifleri

Benzer Tarifler

Creme Brüle
Churros
Mozaik pasta (Lotus kremalı)
Matcha çaylı ve yaseminli sütlaç
Dağ Kekikli Muhallebi
Karpatka