Fırında Mor Lahana
Deniz Aygün
10 Tarif       5 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hafif sevenler için, pratik ve lezzetli bir sebze önerisi.

Fırında Mor Lahana Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Mor Lahana

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Lahanalar ve portakallar bir parmak kalınlığında dilimlenir.
  2. Zeytinyağı, balsamik sirke, sarımsak, bal, tuz karıştırılır ve dilimlenen lahanaların ve portakalların üzerine fırça yardımıyla sürülür.
  3. Üzerine taze kekik yaprakları serpilir ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirilir. 
  4. Servis ederken lahanaların üzerine ceviz veya çiğ fındık serpilebilir. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sizden Lezzetler Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal