Hürrem Pilavı
Özlem Yılmaz Turşak Mutfaksever bir anne, öğretmen, eğitim koçu, aile danışmanı. Her mutfağa açık.k
190 Tarif       31 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

İçindeki kuru meyve ve kuruyemişlerin kattığı tatlımsı lezzeti biz çok seviyoruz. Davet sofrasına çok yakışacak bir pilav tarifi, elinizin altında dursun. 😇 Beğeni ve yorumlarınız ile keyfimiz artsın. 😇 Herhangi bir nedenle yolu @mutfakkeyiftir Instagram sayfamıza düşen ziyaretçi, takipte bizimle kal olur mu 🤗

Hürrem Pilavı Tarifi İçin

Malzemeler

Hürrem Pilavı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Üzümler ve badem suda bekletilir. Bademlerin kabukları çıkartılır. 
  2. Tereyağında fıstık, badem, üzüm ve kaysılar kavrulur. Pirinç eklenerek kavurmaya devam edilir.
  3. Diğer malzemeler eklenir. Su eklenerek, suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirilir. Afiyetle ❤️

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Bayram Yemekleri Pilav Tarifleri Sizden Lezzetler Sizden Klasik Tarifler

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası