Deniz Mahsüllü Humus
Kekikkavanozu
25 Tarif       8 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Humusu bu tarifle deneyerek ana öğün haline getirebilirsiniz, lezzetli ve farklı bu humus tarifini mutlaka denemelisiniz.

Deniz Mahsüllü Humus Tarifi İçin

Malzemeler

Deniz mahsullü sote için:

Deniz Mahsüllü Humus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Humus için tüm malzemeyi rondoya koyup pürüzsüz bir kıvam alana kadar çekiyoruz.
  2. Sote için soğan ve sarımsağı yemeklik doğrayıp pembeleşene kadar tereyağında pişiriyoruz.
  3. Halka doğradığımız kalamarları da ekleyip,1/3 çay bardağı su ekleyip 10 dakika kadar orta ateşte pişiriyoruz.
  4. Kalamarlar yumuşayınca karidesleri ve baharatları da ekleyip suyunu çekene kadar pişiriyoruz.
  5. Humusu tabağa yayıp üzerine deniz mahsullü sotemizi ekleyip maydanoz ve susamla süsleyerek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Sizden Klasik Tarifler Meze Tarifleri Balık Yemekleri Bakliyat Tarifleri Sizden Lezzetler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Soslu Hamburger
Taco
Patates Köftesi
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
Nohutlu avokadolu pirinç salatası