Ekmekler ısınmış tavada önlü arkalı kızartılır. Kızaran ekmeklerin arasına peynir ve jambon koyulup tepsiye alınır.
Küçük bir tavada tereyağı eritilir. Üzerine un eklenip kokusu çıkana kadar kavrulur.
Kavrulan karışıma süt ilave edilir ve hızlıca çırpılır. Kaynamaya başlayınca parmesan eklenir biraz daha karıştırılıp altı kapatılır.
Tamamen pürüzsüz bir kıvam olmasına gerek yok beşamel sos gibi, o yüzden biraz pütürlü olabilir.
Hazırlanan tostun üzerine peynirli karışım dökülür ve 200 derece fırında yaklaşık 4-5 dakika pişirilir.
Küçük bir tavada yağ eritilir ve yumurta göz olacak şekilde pişirilir. Fırından çıkarılan tostu üzerine koyulur ve servise hazır hale gelir. Afiyet olsun.